BASIN TOPLANTILARI

GYODER Rapor Basın Toplantısı

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından hazırlanan “Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2012” ve “Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektörü 2012 4. Çeyrek” raporları ve detayları 16 Nisan 2013, Salı günü düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.
Sunum için aşağıdaki linke tıklayınız.

2013-2014 GYODER Vizyon ve Hedefleri Basın Toplantısı

29 Ocak 2013 günü Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleştirilen Basın Toplantısı'nda GYODER yeni Başkanı Aziz Torun ve yeni Yönetim Kurulu’nun basın mensupları ile ilk kez bir araya gelmiş ve 2013-2014 vizyon ve hedefleri açıklanmıştır.

Basın Bülteni

2012 Yıl Sonu Değerlendirme Basın Toplantısı

26 Aralık 2012 günü Swissotel'de gerçekleştirilen Basın Toplantısı'nda 2012 yılı gayrimenkul sektörü değerlendirilmiş, 2013 yılına dair öngörüler ele alınmıştır.

Türkçe Sunum

İngilizce Sunum

GYODER – İNDER – KONUTDER Ekonomi Müdürleri Toplantısı

14 Aralık 2012 günü Çırağan Otel’de gerçekleştirilen toplantıda Ekonomi Müdürleri ile bir araya gelinmiş, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunlar Dernek Başkanları tarafından aktarılmıştır.

Rapor Basın Toplantısı 2011

GYODER 10 Nisan, Salı günü The Ritz Carlton Hotel’de 2011 gayrimenkul ve inşaat sektörüne ilişkin en son verilerle hazırlanan iki önemli raporu açıkladı. “Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2011” ve “Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu, 4.Çeyrek- 2011” raporlarını sitemizin Raporlar bölümünden inceleyebilirsiniz.

2011 Yıl Sonu Değerlendirme Basın Toplantısı

21 Aralık 2011 günü Swissotel'de gerçekleştirilen Basın Toplantısı'nda 2011 yılı gayrimenkul sektörü değerlendirilmiş, 2012 yılına dair öngörüler ele alınmıştır. Ayrıca GYODER tarafından hazırlanan, gayrimenkul sektörünün tüm alt segmentleri ile irdelendiği “2011 Yılı - 3. Çeyrek Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu” sunulmuştur. Sunumu görüntülemek için lütfen aşağıdaki PDF linkine tıklayınız.

2010 Yıl Sonu Değerlendirme Basın Toplantısı

22 Aralık 2010 günü Swiss Otel'de gerçekleştirilen Basın Toplantısı'nda 2010 yılı gayrimenkul sektörü değerlendirilmiş, 2011 yılına dair beklentiler ele alınmıştır. Ayrıca GYODER tarafından hazırlanan gayrimenkul sektörünün tüm alt segmentleri ile birlikte irdelendiği "2010 Yılı - 3. Çeyrek Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu" sunulmuştur.

[galeri=16]

Rapor Basın Toplantısı 2010

GYODER 5 Nisan, Salı günü Swissotel’de 2010 yılında beklenenin üzerinde hızlı bir ekonomik büyüme yaşayan gayrimenkul ve inşaat sektörüne ilişkin en son verilerle hazırlanan iki önemli raporu açıkladı. “Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2010” ve “Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu, 4.Çeyrek- 2010” raporlarını sitemizin Raporlar bölümünden inceleyebilirsiniz.

[galeri=20]

Gelişen Kentler Zirvesi - Konya Basın Toplantısı

19 Ekim , Salı Günü Gelişen Kentler Zirvesi- Konya Basın toplantısı Feriye, Ortaköy'de düzenlenmiştir.

[galeri=18]

2009 Yıl Sonu Değerlendirme Basın Toplantısı

22 Aralık 2009 günü Swiss Otel'de gerçekleştirilen Basın Toplantısı'nda 2009 yılı gayrimenkul sektörü değerlendirilmiş, 2010 yılına dair beklentiler ele alınmıştır. Ayrıca GYODER tarafından sektörde bir ilk ve önemli veri kaynağı olan, gayrimenkul sektörünün tüm alt segmentleri ile birlikte irdelendiği "2009 Yılı - 3. Çeyrek Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu" sunulmuştur.

Gelişen Kentler Zirvesi - Bursa Basın Toplantısı

8 Aralık , Salı Günü Gelişen Kentler Zirvesi- Bursa Basın toplantısı Feriye, Ortaköy'de düzenlenmiştir.

[galeri=21]

Rapor Basın Toplantısı 2009

Türkiye gayrimenkul sektörü için referans veriler üretmeye devam eden GYODER sektöre yönelik temel göstergeleri hazırlattığı iki önemli raporla 20 Nisan, Salı günü Sofa Otel’de açıkladı. “Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2009” ve “Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu, 4.Çeyrek- 2009”  raporlarını sitemizin Raporlar bölümünden inceleyebilirsiniz.

[galeri=20]

Gayrimenkul Sektörünün Değerlendirilmesine İlişkin Basın Toplantısı

23 Aralık 2008 tarihinde Four Seasons Bosphorus Otel’de GYODER, global ekonomik krizle birlikte Türk gayrimenkul sektörünü bekleyen gelişmeler ve beklentilerin değerlendirildiği bir basın toplantısı düzenledi. Gerçekleştirilen basın toplantısına 45 basın mensubu katıldı ve basında geniş yer buldu. Toplantıda GYODER tarafından hazırlanan sunum paylaşıldı. Sunumda ele alınan konular arasında global krizin dünya üzerindeki etkisi, değişimin makro sonuçları, istihdam, enflasyon, para politikaları, yapısal reformlar ve global gayrimenkul sektörü ile ilgili beklentiler yer aldı.