ÜYE OL
Ne Aramıştınız?

EĞİTİM PROGRAMLARI

Yeşil Binalar Seminer Programı

300 TL 200 TL (GYODER ÜYELERİNE) Fiyatlara KDV Dahildir.
Yer : Erke Green Academy Kısıklı mahallesi Hanımseti sokak No:5 Üsküdar / İstanbul
Eğitmen : Gülcemal Alhanlıoğlu

Pazarlama, Satış ve Proje Geliştirme

Eğitmen Hakkında Cemil Yaman

Milletvekili

Eğitmen Hakkında
Yeşil Binalar Seminer Programı
26 HAZİRAN 2014

ERKE Green Academy'de düzenlenecek olan eğitimde Cemil Yaman; LEED Yeşil Bina Değerlendirme Sistemleri, Yeşil Bina Maliyeti ve ERKE Green Academy hakkında detaylı bilgiler aktaracaktır. Eğitime katılanlar, bu binada yeşil malzeme, ürün ve sistemleri yerinde görme şansı bulurken aynı zamanda bina içerisinde sergilenen etiketler eşliğinde sürdürülebilir bina kapsamında uygulanan tüm malzeme, sistem ve ürünler ile ilgili sürdürülebilirlik hakkında pratik ve teorik bilgi edinme, uygulamaları yerinde görme şansı yakalayacaklardır.

Ayrıca Gülcemal Alhanlıoğlu tarafından; yeşil bina ve enerji verimliliği projelerinin yatırımı ve finansmanı konularında bilgi verilecektir. Bu çerçevede katılımcıların; yeşil bina yatırımlarında yatırımın en doğru uygulamayla yapılması, en verimli ve karlı yatırımların seçimi için bir karar alma modeli olarak optimizasyon yaklaşımı, yeşil ve enerji verimli proje geliştirmede Türkiye’den ve Dünya’dan finansman modeli örnekleri, kurumlar, fonlar, mevcut uygulamalar, yeşil ve enerji verimli binalar konusunda geliştiriciler ve müşteriler için finansman fırsatları, Türkiye’de oluşturulabilecek olası modeller hakkında bilgi edinmesi hedeflenmektedir.