Nisan 2014

10:00 - 12:00

Örnek Olaylar Işığında Gayrimenkul Projesi Geliştirmede Alternatif Hukuki Yollar

Eğitimin Amacı

Hukukçu olmayan gayrimenkul sektörü profeyonellerinin, proje geliştirirken karşılaştıkları temel hukuk kavramlarını anlamlandırmalarını; gayrimenkul hukukuyla ilgili bütünsel bir bakış açısına sahip olmalarını ve alternatif hukuki enstrümanlarla tanışmalarını sağlamak amaçlanmaktadır.

Eğitimin İçeriği

• Gayrimenkul ve İlgili Kavramlarla Tanışmak

• Mülkiyet ve Mülkiyet Benzeri Haklar

• Karma Sözleşme Modelleri

Eğitmenler

Av. Pınar Ersin Kollu, L.LM, İş GYO, Hukuk Müşavirliği&İK ve Eğitim Grup Başkanı

Eğitim Yeri

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi
Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi, No: 90, Beyoğlu 34445, İstanbul
Harita bilgisi [İstanbul Büyükşehir Belediyesi]
Harita bilgisi [Google]

Eğitimenler Hakkında

Av. Pınar Ersin Kollu, L.LM Hakkında

İş GYO, Hukuk Müşavirliği & İnsan Kaynakları ve Eğitim Grup Başkanı

1994 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Pınar Ersin Kollu’nun, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Ekonomi Hukuku Yüksek Lisans derecesi bulunmaktadır. Kollu, 1995 yılında avukatlık stajını tamamlayarak İstanbul Barosu’na kayıt olmuştur. Kariyer hayatına 1996 yılında BEDAŞ’da avukat olarak başlamıştır. 2000 yılında İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş’de göreve başlayan Kollu, Şirketin Hukuk Müşavirliği ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüklerinin kuruluş sürecini gerçekleştirmiştir. Noterlik Belgesi sahibi Kollu’nun ayrıca İnsan Kaynakları Yöneticiliği Sertifikası ve International Coaching Federation Akreditasyonlu Adler Koçluk Sertifikası bulunmakta olup; EMCC Türkiye (Avrupa Avrupa Yönderlik ve Koçluk Derneği üyesi olarak Türkiye’de Koçluk standartlarının belirlenmesi çalışmalarında aktif görev almaktadır.  GYODER bünyesinde Gayrimenkul Hukuku konulu eğitimler veren Kollu’nun aynı konuda makaleleri bulunmaktadır. Pınar Ersin Kollu halen Hukuk Müşavirliği ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nden sorumlu Grup Başkanı olarak görevine devam etmekte olup, Alaz Deniz Kollu ve Rüzgar Ersin Kollu’nun annesidir.

KAYIT FORMU