Şubat 2017

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitim Semineri

Tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de başarılı olmanın kuralları günümüzde çok değişti. Bu değişimin odak noktasında hiç kuşkusuz dijital teknolojilerdeki başdöndürücü hızla yaşanan dönüşüm var. Dijital dünyanın, gayrimenkul alanında özellikle önümüzdeki dönemde önemli bir paya sahip olacağı kesin gibi. Ve hiç şüphesiz ki, kıyasıya rekabet içinde olan firmaların bu yeni pazarlama yöntemlerine vakit geçirmeden dahil olması ve digital dünyadaki her gün yenilenen yöntemlere adapte olması gerekmekte. Bu eğitim ile dijital pazarlama yöntemleri ve sosyal medya yönetimi ile ilgili bilgilenme veya bilgilerinizi tazeleme fırsatı bulacaksınız.

Eğitimin İçeriği Nedir?

• Dijital Medya Planlama
  • Sosyal Medya Yönetimi ve Reklamları

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul sektörünün iletişim, pazarlama ve satış departmanlarında çalışan marka yöneticileri, pazarlama uzmanları ve danışmanlar ayrıca dijitale ilgisi olan tüm profesyoneller bu eğitime katılabilirler.

Eğitmen hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt formu için tıklayınız.
Kontenjanımız 20 kişi ile sınırlıdır.

Tarih Süre

2 Şubat, Perşembe / 09:30 - 12:30

Yer

GYODER Ofisi | www.gyoder.org.tr/iletisim

Eğitmen

Oytun Akgündüz, Digital House ,Kurucu

Ücret

:

350TL (KDV Dahil) | GYODER üyelerine 250TL (KDV Dahil)

Kayıt formunu doldurarak egitim@gyoder.org.tr adresine gönderiniz.