Kasım 2016

Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi Eğitim Semineri

Tüm sektörlerde olduğu gibi Gayrimenkul sektöründe de başarılı olmanın kuralları günümüzde çok değişti. Bu değişimin odak noktasında hiç kuşkusuz dijital teknolojilerdeki başdöndürücü hızla yaşanan dönüşüm var. Dijital dünyanın, gayrimenkul alanında özellikle önümüzdeki dönemde önemli bir paya sahip olacağı kesin gibi. Ve hiç şüphesiz ki, kıyasıya rekabet içinde olan firmaların bu yeni pazarlama yöntemlerine vakit geçirmeden dahil olması ve digital dünyadaki her gün yenilenen yöntemlere adapte olması gerekmekte. Bu eğitim ile digital pazarlama yöntemlerinin belki de en önemlisi Google Kampanya Yönetimi ile ilgili bilgilenme veya bilgilerinizi tazeleme fırsatı bulacaksınız.

Eğitimin İçeriği Nedir?

Gayrimenkul Sektöründe Google Kampanya Yönetimi

• Kampanya ve Dönüşüm Optimizasyonu
  • Dijital İletişimde Seo'nun Önemi
  • Kampanyalarda Google Analytics Kullanımı

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul sektörünün iletişim, pazarlama ve satış departmanlarında çalışan marka yöneticileri, pazarlama uzmanları ve danışmanlar ayrıca dijitale ilgisi olan tüm profesyoneller bu eğitime katılabilirler.

Eğitmen hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt formu için tıklayınız.
Kontenjanımız 20 kişi ile sınırlıdır.

Tarih Süre

17 Kasım, Perşembe / 09:30 - 12:30

Yer

GYODER Ofisi | www.gyoder.org.tr/iletisim

Eğitmenler

Oytun Akgündüz, DigitalHouse, Kurucu

Ücret

:

350TL (KDV Dahil) | GYODER üyelerine 250TL (KDV Dahil)

Kayıt formunu doldurarak egitim@gyoder.org.tr adresine gönderiniz.