Aralık 2015

Gelir Kapitalizasyonu Yaklaşımı ve Getiri Kapitalizasyonu Eğitim Semineri

EĞİTİM BAŞLIKLARI

Uygulama Alanları, Kira Kontratı Çeşitleri, Kira Tanımları, Gelecekteki Fayda Tanımları, İskonto Oranları Tanımları, Direkt Kapitalizasyon, Bileşik Faiz ve İskonto Faktörleri, Net Bugünkü Değer, İç Verim Oranı (IRR), Nakit Akışı Tahminleri, Değerleme Uzmanı İçin Çalışma Programı, Gelir Akışı Şekilleri, İskonto Modelleri, İskonto Edilmiş Nakit Akışı (DCF)

Eğitmen : Firuz Soyuer, DTZ Pamir&Soyuer, Yönetici Ortak

Katılım Ücreti : 550,00 TL. / GYODER Üyesi 450,00 TL. (KDV Dahil)

Eğitmen Hakkında

Firuz Soyuer, DTZ Pamir&Soyuer Yönetici Ortağı

Firuz Soyuer, 1993 yılında İstanbul, Türkiye’de kurulan DTZ Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş.’nin kurucu ve yönetici ortaklarındandır. DTZ’e katılmadan önce 1991 ve 1993 yılları arasında Istanbul’da Colliers International şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Soyuer, 1990 ve 1991 yılları içinde Bankers Trust Co. ile ortaklığı olan Türk Merchant Bank’ta uzman olarak çalışmıştır. 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği dalında lisans eğitimini tamamlayan Soyuer, 1988 yılında Southern Illinois University, Carbondale’den finans konusunda MBA derecesini almıştır. Soyuer, 2003 yılından bu yana Sermaye Piyasası Kurumu’nun lisanslı değerleme uzmanlarından biri olup aynı zamanda MRICS (RICS) ve MAI (Appraisal Institute) profesyonel ünvanlarına sahiptir. 2003-2010 yılları arasında İstanbul Teknijk Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans programında dersler veren Soyuer, 2014 yılından itibaren Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate programında ders vermektedir. 1999 yılından beri ULI üyesi olan Soyuer, 2003 yılından bu yana ULI Türkiye Yönetim Komitesi’nde yer almaktadır

KAYIT FORMU

DETAYLI BİLGİ