Şubat 2017

Geliştirme ve İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Yeri ve Önemi Eğitim Semineri

Günümüzde özellikle gayrimenkul projelerinin geliştirme ve inşaat süreçleri başta olmak üzere proje yönetiminin, projelerin hedeflerine ulaşmasında etkisi/katkısı olduğu tüm sektör paydaşlarınca kabul görmektedir. Özellikle teslim odaklı olma konusunda hizmet alan ve veren tarafların birbirleriyle kooperatif çalışma metodolojisini geliştirememesi nedeniyle birçok durumda söz konusu hizmetten beklenen faydanın sağlanamadığı görülmektedir.

Projelerinizin hedeflenen kalite, bütçe ve sürelerde tamamlanabilmesi için proje yönetiminin tüm unsurlarının eksiksiz bir araya gelmesi ve bir uyum içerisinde hareket etmesi noktasında bilgilerinizi tazelemek, yeni yaklaşımlar hususunda bilgi sahibi olmak için bu eğitime katılmalısınız.

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul geliştirme firmaları (GYO ve diğerleri) ve gayrimenkul portföyü geniş olan tüm firmaların ilgili bölüm yöneticileri, yatırım bankaları ile diğer yatırım kuruluşlarının yöneticileri bu eğitime katılmalıdır.

Eğitmen hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt formu için tıklayınız.
Kontenjanımız 20 kişi ile sınırlıdır.

Tarih Süre

23 Şubat, Perşembe / 09:30 - 12:30

Yer

GYODER Ofisi | www.gyoder.org.tr/iletisim

Eğitmen

Serdar Güçar, Hill International,Üst Düzey Yönetici

Ücret

:

350TL (KDV Dahil) | GYODER üyelerine 250TL (KDV Dahil)

Kayıt formunu doldurarak egitim@gyoder.org.tr adresine gönderiniz.