Mart 2018

Hukuki Boyutuyla Gayrimenkul Yatırım Fonları Uygulaması Eğitimi

Neden Bu Eğitime Katılmalısınız?

Gayrimenkul yatırım fonları hayatımıza girdiği tarihten bu yana kurum ve kuruluşlar tarafından genel ve özel nitelikte çeşitli fonların kuruluşu yapıldı. Gayrimenkul yatırım fonları halen özellikle inşaat ve konut sektörüne ciddi katkı yapma potansiyelini taşımaktadır. Bu eğitim ile gayrimenkul yatırım fonuna ilişkin gelen bilgi ile birlikte, bugüne kadar olan uygulama ve piyasa örneklerini değerlendirme ve gayrimenkul yatırım fonunun piyasanın ihtiyaçlarına yönelik geliştirilmesine hizmet edecek önerileri hukuki boyutuyla tartışma fırsatı bulacaksınız.

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul ve finans sektöründe çalışan veya hizmet veren şirketlerin çalışanları, yöneticileri ve hukukçuları ile sermaye piyasası araçları ve gayrimenkulün finansal boyutuna ilgi duyan tüm profesyoneller ve danışmanlar bu eğitime katılabilirler.

Eğitmenler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kontenjanımız 25 kişi ile sınırlıdır.

NOT: 19 Mart, Pazartesi günü eğitim kaydı için son gündür.

Kayıt formu için tıklayınız.

Tarih Süre

20 Mart, Salı / 09:30 - 12:30

Yer

:

Swissotel Bosphorus, Özyeğin Üniversitesi MBA Kampüsü, Alp Alkaş Perakende Eğitim Merkezi

Eğitmen

:

Av. Serkan Gül Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı, Ortak Av. Enis Sinan Reyhan, Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı

Ücret

:

350 TL / GYODER Üyesi 250 TL (KDV Dahil)

Kayıt formunu doldurarak egitim@gyoder.org.tr adresine gönderiniz.