Aralık 2017

PROGRAMATİK REKLAMCILIK Eğitim Semineri

GYODER Akademi’nin bu ay sektör profesyonelleri ile buluşturmayı planladığı “PROGRAMATİK REKLAMCILIK”, aslında dünyada ve ülkemizde hızla büyümekte olan ve basit manada “otomatize hale gelmiş reklam alışverişi” anlamına gelen bir REKLAM OTOMASYONU’dur.

Son yıllarda özellikle gayrimenkul alanındaki reklamlarda da yoğun olarak kullanılmaya başlanan Programatik Reklamcılık üzerine kurguladığımız bu eğitimimizde “gerçek ekranlar üzerinden bir workshop” da olacağından sadece teorik değil, pratik bilgi de katılımcılara aktarılacaktır.

Eğitimimizde özellikle programatik reklamcılık terimleri ve yeni reklamcılık teknolojileri (DSP, SSP, Ad Exchange, DMP, data marketplace, brand safety, ad fraud, viewability vs.) anlatılacak, programatik ekosistem ve veriye dayalı reklamcılık hakkında çok detaylı bilgiler verilecektir.

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Eğitime yeni reklamcılık teknikleri ve teknolojileriyle ilgilenen orta/üst düzey pazarlama yöneticilerinin katılması faydalı olacaktır. Özellikle yeni reklamcılık dünyasının kurallarını, karışık terimlerin gerçek ve basit anlamlarını öğrenmek isteyen tüm pazarlamacıların eğitime katılması faydalı olacaktır.

Eğitmen hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt formu için tıklayınız.

Tarih Süre

20 Aralık, Cuma / 09:30 - 12:30

Yer

:

Swissotel Bosphorus, Özyeğin Üniversitesi MBA Kampüsü, Alp Alkaş Perakende Eğitim Merkezi

Eğitmen

:

Doğuş Yıldırım, Arkitekt, Kurucu Ortak ve Yönetici - Tolga Sayer, SkySection, Kurucu ve CEO

Ücret

:

350TL (KDV Dahil) | GYODER üyelerine 250TL (KDV Dahil)

Kayıt formunu doldurarak egitim@gyoder.org.tr adresine gönderiniz.