Ocak 2015

Real Estate MBA Programı

Gayrimenkul Alanında Türkiye'de bir ilk olan Real Estate MBA programı kayıtları bahar döneminde de devam ediyor.

Başvuru İçin Gereken Belgeler

• Lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesi fotokopisi
  • Mezun olunan okuldan başarı derecesini de gösteren tasdikli transkript fotokopisi
  • 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Askerlik durum belgesi fotokopisi (Erkek adaylar için)
  • 1 adet fotoğraf
  • 2 adet referans yazısı

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate"e göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

GYODER üyelerinin profesyonel ve sektörel ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan eğitim programının kayıtları 2015 yılı bahar döneminde de devam ediyor. Program katılımcıları MBA derecesi alarak gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkânına sahip olacak.

GYODER üyelerinin %50 indirim imkanıyla faydalanabileceği "MBA in Real Estate" programına son başvuru tarihi 30 Ocak 2015 cuma günüdür. Bahar dönemi için kayıt fırsatını kaçırmayın!

Seçmeli Ders Eğitmenleri Program Hakkında Ne Diyor?

Firuz Soyuer, DTZ Pamir&Soyuer

“Gayrimenkul, gelişmiş piyasalarda disiplinlerarası olarak finans ve geliştirme sektörünün tam ortasında yer almakla birlikte, Türkiye’de daha çok bir inşaat ürünü gibi algılanıyor. Bundan dolayı, üretim sürecinden sonraki aşamalardaki katma değer ve kentsel alanlar üzerindeki etkiler ise maalesef ikinci planda kalıyor. Bu nedenle gayrimenkul profesyonellerinin akademik donanımlarının sektörün gelişmiş piyasalara uygunluğu açısından güçlendirilmesinde BAU/GYODER Real Estate MBA’in kritik bir görev üstleneceği düşüncesindeyim.”

Av. Pınar Ersin KOLLU, L.LM, İş GYO

“Bu program ile gayrimenkul sektöründe kariyer yapmak isteyen herkes, sahip olması beklenen bilgi ve tecrübeye ulaşma imkanı bulacak ve titizlikle hazırlanmış bu akademik program sayesinde, gayrimenkul yatırımının her boyutuna hakim olmak fırsatını yakalayacaktır”

Program ve Katılım Detayları

Ödeme Koşulları