Ocak 2018

Sürdürülebilirlik Çağı’nda Rekabetten Çıkış Yolu

Globalizm ile rekabetin kuralları değişti, daha da sertleşti. Ürün ve hizmet süreçleri benzeştikçe karlılıklar azaldı. Kaynakların hızla tükendiği günümüzde hayatına devam etme çabası içinde olan şirketler; itibar riskleri bir tarafa, kaliteli çalışan kaybı ile karşı karşıya. Teknoloji bir çare gibi gözükse de istihdama etkisiyle topumsal bir sorun haline gelmeden; çıkış yolunu bulmak, hiçbir şirketin tek başına üstesinden gelemeyeceği derecede kritik düzeyde. O zaman ne yapılacak? Bu süreçten birlikte çıkış için nasıl bir işleyiş, iletişim ve düzene ihtiyaç var? Bu eğitim ile; sürdürülebilirlik kapsamında global düzeyde ele alınan konular ve iletişiminde karşılaşılan olumlu, olumsuz süreçler hakkında bilgi sahibi olacak ve işinizi yeniden tarifleme konusunda bilgilerinizi tazeleme fırsatı yakalayacaksınız.

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Stratejik planlama, İş geliştirme, Sürdürülebilirlik, İletişim, Pazarlama ve İK departmanlarında çalışan yöneticiler ve danışmanlar ayrıca değişim ve dönüşüme ilgisi olan tüm profesyoneller bu eğitime katılabilirler.

Eğitmen hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt formu için tıklayınız.

Tarih Süre

25 Ocak, Perşembe / 09:30 - 12:30

Yer

:

Swissotel Bosphorus, Özyeğin Üniversitesi MBA Kampüsü, Alp Alkaş Perakende Eğitim Merkezi

Eğitmen

Fatma Çelenk, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü

Ücret

:

350TL (KDV Dahil) | GYODER üyelerine 250TL (KDV Dahil)

Kayıt formunu doldurarak egitim@gyoder.org.tr adresine gönderiniz.