Aralık 2016

Tesis Yönetimi Eğitim Semineri

Ülkemizde ekonominin en önemli lokomotiflerinden birisi olan gayrimenkul sektörü son 15 yıldır hızlı bir değişim içerisindedir. Bu değişim arsa kullanım şekillerini, gayrimenkul geliştiren firmaların yapısını, yerli/yabancı fonların iş yapma eğilimlerini, inşaat sektörünü, hem teknoloji hem de çalışan profili açısından, hukuki ihtiyaçları ve son kullanıcıyı, atacakları her adımda etkilemektedir. Son yıllarda geliştirilen projeler daha büyük metrekareli, farklı fonsiyonların bir arada bulunduğu kopleks yapılar haline dönüşmüştür. Gayrimenkul piyasasındaki rekabet sadece marka mimarisinin iyi olması ya da inşaat kalitesinin seviyesi ile yetinmeyip, son kullanıcı açısından projenin ekonomik ömrünün uzunluğu ve yatırımın geri dönüş hızı ile direk orantılı hale gelmiştir. Bu ekonomik ömürler ise projede uygulanacak tesis yönetimi hizmetleri stratejileri ile belirlenmektedir. Bu eğitim, gayrimenkul projelerinin ekonomik değerlerini stratejik, tasarım ve hukuki süreçlerden inceleyerek hem yatırımcının, hem de son kullanıcının geleceğini aydınlatmaktadır.

Eğitimin İçeriği Nedir?

• Tesis Yönetimi Neden Önemli?
  • Tesis Yönetimi Ne zaman Başlamalı?
  • Tesis Yönetiminde Danışmanlık
  • Tesis Yönetiminde Performans Yönetimi

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Bu eğitime gayrimenkul geliştirici şirketler, yerli/yabancı yatırım sermaye kuruluşları, mimarlık ofisleri, gayrimenkul satış firmaları, tesis yöneticileri, gayrimenkul piyasınında hukuk hizmeti sunan bürolar ve avukatlar katılabilir.

Eğitmen hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt formu için tıklayınız.
Kontenjanımız 20 kişi ile sınırlıdır.

Tarih Süre

22 Aralık, Perşembe / 09:30 - 12:30

Yer

GYODER Ofisi | www.gyoder.org.tr/iletisim

Eğitmen

Gökçenur Çelebioğlu,TSP,Kurucu Ortak

Ücret

:

350TL (KDV Dahil) | GYODER üyelerine 250TL (KDV Dahil)

Kayıt formunu doldurarak egitim@gyoder.org.tr adresine gönderiniz.

GYODER Olağan Genel Kurulu

30 Mart 2017 Saat 16:00