Kasım 2017

Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri

Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile, yaklaşık dört yıldır süren çoklu yönetmeliklere tabi olma dönemi kapandı. Devlet tarafından öncelikle daire sahiplerine, arsa sahiplerine ve inşaat sektörüne 1 Ekim 2017`ye kadar verilen uyum süresi sona erdi. Artık emsal dışı alanlar, parsel büyüklükleri, yollar, bina girişleri, cepheler, derinlikler, kotlar, bahçeler, taban alanı, katlar alanı, kat yükseklikleri, yapı piyesleri, çatılar ve yapı izinleri gibi yapılaşma unsurları bu yeni Yönetmeliğe göre belirleniyor.

Bu eğitim seminerinde 1 Ekim 2017 tarihinden sonraki yapılaşma düzenini ve yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği gereğince yaşanacak değişiklikleri irdeleyeceğiz.

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul sektörü için çok büyük önem arz eden İmar Yönetmeliği eğitim seminerine , bu konuda bilgilenmek ya da bilgilerini güncellemek isteyen tüm çalışanlar katılmalıdır.

Eğitmen hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt formu için tıklayınız.

Tarih Süre

02 Kasım, Perşembe / 17:00 - 20:00

Yer

:

Kaleseramik Binası İbrahim Bodur Konferans Salonu -1 Kat Büyükdere Cad. Kaleseramik Binası Levent 34330 İstanbul

Eğitmen

Prof. Dr. Gürsel ÖNGÖREN, Öngören Hukuk Bürosu

Ücret

:

350TL (KDV Dahil) | GYODER üyelerine 250TL (KDV Dahil)

Kayıt formunu doldurarak egitim@gyoder.org.tr adresine gönderiniz.