Kasım 2014

Yeni Nesil Marka, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Stratejileri Semineri

Hayal Akademisi Kurucu Ortağı Ercüment BÜYÜKŞENER'in marka, pazarlama ve kurumsal iletişim stratejilerini anlatacağı bu keyifli seminer programını kaçırmayın!

Ercüment Büyükşener'in kısa özgeçmişi için lütfen tıklayınız.

Katılım Bedeli

300 TL (KDV dahil)

GYODER üyelerine: 200 TL (%30 indirimli)

Eğitim Yeri

GYODER Ofisi
Cumhuriyet Caddesi Pegasus Evi No:48 Zemin Kat C Elmadağ, İstanbul

Eğitmen Hakkında

2002 yılında PCWORLD Dergisinde Web Designer ve Teknoloji Editörü olarak görev alan Ercüment Büyükşener, 2003 yılında tamamen internet üzerinde konumlandırdığı “Hayal Akademisi” yeni nesil iletişim hizmetleri markasını hayata geçirdi. 2005 yılına kadar sektöründe öncü firmalara dijital projeler hazırladı. 2005 yılında birçok dizüstü bilgisayar markasına da elektronik reklamcılık ve dijital iletişim alanında proje danışmanlığı yapmaya devam etti.

İnternet girişimciliğine 2006 yılında başlayan Büyükşener, SONY markasından bağımsız olarak oluşturduğu Kulüp VAIO Türkiye markasını, 2007 yılında SONY Avrupa’ya kabul ettirerek,projesiyle 21 ülkeye örnek gösterildi. Büyükşener, Sony’deki uluslararası görevi dışında; dijital iletişim alanında PR, Reklam ajanslarına ve markalara kendi şirketi üzerinden “Sosyal Medya ve Dijital İletişim Danışmanlığı” hizmeti vermektedir.

Büyükşener’in ofisten tamamen bağımsız, mobil ofis anlayışıyla, hizmet veren Hayal Akademisişirketindeki kurucu ortaklığı ise halen devam etmektedir.

Akademik alanda ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Programına bağlı bir şekilde “Sosyal Medya ve Dijital İletişim” derslerini “Öğretim Görevlisi” ünvanıyla 2011 yılından bu yana, 2010 yılından bu yana ise Kadir Has Üniversitesi / Sosyal Medya Akademisi programında eğitim vermeye devam etmektedir.

Profesyonel iş hayatının yanı sıra “Sosyal Medya, Marka Toplulukları, Dijital İletişim ve Yeni Çağın Meslekleri” konusunda üniversiteler başta olmak üzere birçok seminer, kurultay ve workshopta konuşmacı olarak yer almıştır. Kişisel blogu olan http://www.ercument.org ‘ta sektör ve kişisel tecrübelerini yazmaktadır.

DETAYLI BİLGİ

KAYIT FORMU