REGISTER
What Are You Looking For?

EDUCATİONAL PROGRAMMES

Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri

350 TL 250 TL (forGyoderMembers) taxInclusive
education.datetime : 31 Ocak, Çarşamba / 09:30-12:30
Yer : Swissotel Bosphorus, Özyeğin Üniversitesi MBA Kampüsü, Alp Alkaş Perakende Eğitim Merkezi
Eğitmen : Meltem Gezen

Rosenberg & Parker of Turkey

education.aboutLecturer
Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri
31 OCAK 2018

Neden Bu Eğitime Katılmalısınız?

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe giren 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun Ön Ödemeli Konut Satışı düzenlemesinde bahsi geçen Bina Tamamlama Sigortası, konut sahibi olmak isteyenlerin ön ödemeli konut satışı yoluyla edindiği ev için geliştirici firmaya anahtar tesliminden önce yaptığı ödemeleri teminat altına alan bir garanti sözleşmesidir.

Bina Tamamlama Sigortası’nın Türkiye’deki ilk poliçesi, Rosenberg & Parker Türkiye’nin aracılığında imzalandı. Bir Kefalet Sigortası türü olan Bina Tamamlama Sigortası ile ilgili projeden konut sahibi olmak isteyenler konutları teslim alıp alamayacakları endişesi yaşamayacaklar.

Bu eğitim semineri ile Rosenberg & Parker Türkiye CEO’su Meltem Gezen tarafından Bina Tamamlama Sigortası’nın kapsamı, koşulları, uygulama esasları ve temini hakkında bilgi aktarımı hedeflenmektedir.

Bina Tamamlama Sigortası’nın Türkiye’deki ilk poliçesi ile ilgili basın bülteni için tıklayınız.

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Eğitim, tüm geliştirici şirketlerin hukuk, finans ve operasyon departmanlarında çalışan kişiler ile şirket yöneticileri/personeli, avukatlar ve stajyer avukatlara faydalı olacaktır.

Eğitmen hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kontenjanımız 25 kişi ile sınırlıdır.

NOT: 30 Ocak, Salı günü eğitim kaydı için son gündür.

Kayıt formu için tıklayınız.

Kayıt formunu doldurarak egitim@gyoder.org.tr adresine gönderiniz.