REGISTER
What Are You Looking For?

EDUCATIONAL PROGRAMMES

Tesis Yönetimi

Yer : İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi, No: 90, Beyoğlu 34445, İstanbul
Eğitmen : Birgül Erol

RGM Turkey

education.aboutLecturer
Tesis Yönetimi
17 NISAN 2014

TESİS YÖNETİMİ GENEL TANIM, KAVRAM ve İSTATİSTİKLER

• Tesis Yönetimi Nedir?
  • Ülkeler, Ekoller, Gruplar, Tesisler, Kullanımlar Bakımından Tesis Yönetimi Tanım ve Kavramları Değişebilir mi?
  • Farklı Paradigmalardan Bakıldığında Kim İçin Ne İfade Eder?
  • Tesis Yönetimi Katmadeğerleri, Çarpıcı Rakamlar & İstatistikler

Eğitmenler
Birgül Erol, RGM Turkey

Dünya'da Durum Türkiye'de Durum

• Tesis Yönetiminde Farklılıklar, Benzerlikler, Artılarımız, Eksilerimiz
  • Hizmet Kapsamları Bakımından Kıyaslamalar
  • Kültürel, Demografik ve Toplum Profili Bakımından Kıyaslamalar
  • Örgün Eğitimde Tesis Yönetiminin Yeri Bakımından Kıyaslamalar
  • Sözleşme Modelleri ve Beklentiler Bakımından Kıyaslamalar
  • Fiyatlama, Ödeme Koşulları, Sözleşme Modelleri, Performans Değerlendirmeleri Bakımından Kıyaslamalar

Doğru Zamanlama Nedir?

• Tesis Ne Zaman Yaşamaya Başlar?
  • Tesis Yönetim Ekibinin Misyonu Nedir?
  • Kim İçin Varız?
  • Tesis Yönetimi Danışmanlığı Nedir?

Eğitmenler Hakkında
Birgül Erol Hakkında - RGM Turkey, Genel Müdür

2000 yılında ODTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Birgül Erol, 2 yıla yakın,  Hermes, Coface, US Exim gibi dünya çapındaki ihracat kredi garanti kurumlarına, Basel standartlarına uygun şekilde finansal analiz ve kredi derecelendirme kapsamında mali analist olarak hizmet vermiştir. 2003 yılında Akbank Kurumsal Bankacılık bünyesinde MT (management trainee) olarak göreve başlayarak 2006 yılına kadar  kurumsal ve ticari bankacılık bölümlerinde yöneticilik yapmıştır. Daha sonra SPK lisansını alarak, yine Akbank bünyesinde Özel Bankacılık bölümünde hem yurtiçi hem yurtdışı piyasalarda döviz, hazine, opsiyon, türev gibi piyasalarda portföy yöneticiliğine devam etmiş ve 2007 yılı sonunda bankacılıktan reel sektör tarafına geçiş yaparak Samko Grup bünyesinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CFO göreviyle, Türkiye, Romanya, Kazakistan, Qatar ve Dubai’de eş zamanlı olarak görev yaparak,  uluslararası elektromekanik ve çelik yapı taahhüt projelerine destek vermiştir. 2012 yılı sonunda Nurol Grup’a katılan Erol, halen Nurol Holding ve Alman RGM Holding ortaklığıyla kurulan RGM TURKEY Gayrimenkul Yönetim ve İşletme A.Ş.’de genel müdürlük görevini sürdürmektedir.