REGISTER
What Are You Looking For?

EDUCATIONAL PROGRAMMES

Varlık Yönetimi Eğitim Semineri

Yer : GYODER Ofisi Cumhuriyet Caddesi Pegasus Evi No:48 Zemin Kat C Elmadağ, İstanbul
Eğitmen : Firuz Soyuer

Türkiye Yönetim Komitesi Başkan Yardımcısı

education.aboutLecturer
Varlık Yönetimi Eğitim Semineri
22 MAYIS 2014

Ülkemizin içinde bulunduğu gayrimenkul geliştirme pazarı, artan ürün çeşitliliği ve piyasa derinliği ile birlikte yakın gelecekte özellikle ticari gayrimenkuller için yatırım pazarı haline gelecek. Bu aşamada özellikle kurumsal yatırımcıların gereksinimi olan ve piyasadaki ürün, kullanıcı, fiyat dengeleri, pazar özellikleri ve yerel/uluslararası stratejik karar alma süreçlerini bilen varlık yöneticilerinin önemi ortaya çıkacak. Eğitim varlık yönetimine giriş özelliğini taşıyor.

• Yatırımcı ne ister?
  • Varlık yöneticisinin görevi ve becerileri
  • Varlık yöneticisi / Bina Yöneticisi farklılıkları
  • Kiralık Gayrimenkul Hayat Döngüsü
  • Varlık yönetiminde muhasebe, bütçeleme, tahmin, analiz
  • Finansal Raporlama
  • Finansman
  • Performans Ölçümü

Eğitmenler

Firuz Soyuer

Eğitmen Hakkında

Firuz Soyuer

Firuz Soyuer, 1993 yılında İstanbul-Türkiye’de kurulan DTZ Pamir&Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş.’nin kurucu ve yönetici ortaklarındandır. DTZ’ye katılmadan önce 1991 ve 1993 yılları arasında Istanbul’da Colliers International şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Soyuer, 1990 ve 1991 yılları içinde Bankers Trust Co. ile ortaklığı olan Türk Merchant Bank’ın bir üyesi olarak çalışmıştır. 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği dalında lisans eğitimini tamamlayan Soyuer, 1988 yılında Southern Illinois University, Carbondale’den finans konusunda MBA derecesini almıştır. Soyuer, 2003 yılından bu yana Sermaye Piyasası Kurulu’nun lisanslı değerleme uzmanlarından biri olup aynı zamanda RICS üyesidir.

1999 yılından beri ULI üyesi olan Soyuer, 2003 yılından bu yana ULI Türkiye Yönetim Komitesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.