GAYRİMENKUL ZİRVELERİ

Mayıs 2005

Gayrimenkul Zirvesi 5

9 - 10 Mayıs 2005 (Çırağan Sarayı)
GYODER’in geleneksel olarak her yıl düzenlediği zirvenin beşincisi 9-10 Mayıs 2005 tarihlerinde, Çırağan Sarayı'nda Sermaye Piyasası Kurulu, T.C. Toplu Konut İdaresi, EPRA, NAREIT ve Urban Land Institute (ULI)'ın katkılarıyla gerçekleştirilmiştir.

Gayrimenkul sektöründe küreselleşme, AB sürecinde kurumsallaşma ve yabancı sermaye, konut sektöründe büyüme ve yeni trendler, kentsel dönüşüm uygulamaları ve uzun vadeli konut finansmanında son gelişmeler gibi konular, uzman yerli ve yabancı katılımcılar tarafından tüm detaylarıyla ele alınarak tartışılmıştır. 515 katılımcı, 23 sponsor ve 9 basın sponsorunun yer aldığı zirve basında geniş yer bulmuştur. Zirvede tüm katılımcılara GYODER ve Stewart International tarafından hazırlanan Turkey-The Big Picture isimli gayrimenkul sektörü bilgi kitapçığı dağıtılmıştır.

FOTO GALERİ