GYODER AKADEMİ

Gayrimenkul sektöründe özellikle son yıllarda artan yatırımlar ve dünya ölçeğinde gerçekleştirilen projeler, sektörde nitelikli profesyonellere duyulan ihtiyacı arttırmakta. “Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER de, hem sektörün gelişimi için ihtiyaç duyulan konuları tespit etmek ve sektör çalışanlarının bu konularda bilgilerini güncellemek, hem de sektöre yeni girecekleri yetiştirmek amacıyla hayata geçirdiği “GYODER Akademi” ile eğitimlerine devam ediyor.

Gayrimenkul sektörünün en etkin platformu GYODER, sektörün bilgiye ve veriye olan ihtiyacı, sektördeki güncel bilgilerin paylaşılması ve pekiştirilmesinden yola çıkarak oluşturduğu GYODER Akademi’de eğitimlerine başladı. GYODER Akademi, yaşam boyu öğrenim anlayışına uygun olarak düzenlediği Sertifika Eğitim Programları’nda teorik eğitimi, pratik eğitim ile birleştirerek, katılımcıların gerekli olan bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlıyor ve kursiyerlerin kariyer gelişimine katkıda bulunuyor.

Sektörü ilgilendiren önemli konularda, alanında uzman birçok sektör profesyoneli ve uygulayıcılar ile eğitimlerin gerçekleştirildiği GYODER Akademi’de, gündemi yakalayarak, bireylerin iş yaşamında ihtiyaç duydukları en temel konular dikkate alınarak geliştirilen içerikler, katılımcıların bilgi açısından en etkin şekilde aktarılması gözetilerek hayata geçiriliyor.

“Gayrimenkul Finansmanı, Gayrimenkul Hukuku, Gayrimenkulde Satış ve Pazarlama Stratejileri, Sosyal Medya Uygulamaları, Pazar Araştırması, Proje Geliştirme ve Best-Use Uygulamaları, Gayrimenkulde Finansal Enstrümanlar, İş Sağlığı ve Güvenliği” gibi farklı alanlarda eğitimler, üniversiteler ve diğer sektörel kurumlarla işbirliği içinde gerçekleştiriliyor. Eğitimlerin sonunda, katılımcılara, kısa süreli seminer programları bitiminde “Katılım Belgesi” ve daha uzun süreli sertifika programları bitiminde ise “Eğitim Sertifikası” veriliyor.