KATILDIĞIMIZ ETKİNLİKLER

Cityscape Global 2013

8 – 10 Ekim 2013.

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarının başında gösterilen ve 8-10 Ekim’de Dubai’de düzenlenen Cityscape 2013’e stand alınarak katılınmış, Türkiye’deki en doğru yatırımın sırlarını uluslararası yatırımcılarla paylaşmak amacıyla bireysel yabancı yatırımcıya yönelik hazırladığımız “How to buy property in Turkey” kitapçığı kamuoyunun dikkatine sunulmuştur.

Gayrimenkul sektörünün yurtdışında tanıtımına ve ülkemizin uluslararası arenada hak ettiği yeri bulmasına destek olmak amacıyla katıldığımız fuarda ayrıca GYODER olarak 9 Ekim’de bir de panel düzenlenmiştir. GYODER Başkan Yardımcısı Özlem Gökçe moderatörlük yaptığı ‘Türkiye’de ölçeği her geçen gün artan gayrimenkul yatırımlarının arkasındakiler ve yabancı yatırımcılarının ilgisi’ konulu panele Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban, Aerium Başkanı Anthony Mehran Khoi ve BIOCITY’nin Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Elie HADDAD konuşmacı olarak katılmıştır.