İnşaat Sektörünün Dünyadaki Ve Türkiye'deki Durumu, Sorunları, Gaziantep Özelinde Sektörün Geleceği Ve Alınacak Önlemler Paneli

Gaziantep Ticaret Odası (GTO)’nın Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ‘nin desteğiyle düzenlediği İnşaat Sektörünün Dünyadaki ve Türkiye'deki Durumu, Sorunları, Gaziantep Özelinde Sektörün Geleceği ve Alınacak Önlemler paneli, 26 Şubat 2015 Perşembe günü Gaziantep Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. Tarihi ve kültürel mirasının yanında çağdaş çalışmalarıyla, dünyada da örnek olarak gösterilen ve sürdürülebilir gelişmişlik düzeyinde, yaşam kalitesi yüksek bir şehir olan Gaziantep, özellikle son dönemdeki çalışmaları ile Türkiye’nin birçok şehrine de örnek oluyor. Kentsel dönüşüm kapsamındaki projeleri ile dikkat çeken ve gayrimenkul sektöründe yüksek yatırım potansiyeli taşıyan bu önemli şehrin değerinin ortaya konması şehrin gelişiminin sürekliliği için büyük önem arz ediyor. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’un açılış konuşmacıları arasında yer aldığı panelde GYODER tarafından hazırlanan ‘Gaziantep Gayrimenkul Sektörü Değerlendirme ve Öngörüler 2020’ raporu ve Gaziantep Konut Tercihleri Araştırması GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Neşecan Çekici tarafından katılımcılara aktarıldı.