KONFERANSLAR

GEÇMİŞ KONFERANSLAR

Mayıs 2013

GYODER Sektör Buluşması

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in, gayrimenkul sektörüne katkıda bulunmak, tüm sektörü bir araya getirmek ve ilgili konuda uzman kişilerle fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği GYODER Sektör Buluşması, 28 Mayıs 2013 tarihinde Swissotel The Bosphorus'da gerçekleştirilmiştir.

Aralık 2011

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olmak

GYODER olarak Sermaye Piyasası Kurulu ile birlikte 15 Aralık 2011 tarihinde Ceylan Intercontinantel Otel’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olmak konferansını düzenlemiş bulunmaktayız.

Kasım 2006

Konut Finansmanı ve Türkiye Konferansı III

Ekim 2006

Gayrimenkul Sektöründe Sınır Ötesi Yatırımlar ve GYO’ların Küreselleşmesi Konferansı

GYODER tarafından 3 Ekim tarihinde Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Konferans’a katılmak üzere İstanbul’a gelen dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım ustası Samuel Zell’i dinlemek üzere ekonomiye hareket getiren, piyasaları canlandıran gayrimenkul yatırımcılarıyla, profesyoneller, finansörler ve karar vericiler bir araya gelmişlerdir.

Kasım 2005

Konut Finansmanı ve Türkiye Konferansı II

Sermaye Piyasası Kurulu ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören Konut Finansmanı ve Türkiye Konferansı'nın ikincisi bu yıl 17 Kasım 2005 tarihinde Swiss Hotel İstanbul'da yapılmıştır.

Kasım 2004

Konut Finansmanı ve Türkiye Konferansı I

SPK'nın 9-10 Kasım 2004 tarihlerinde The Ritz Carlton Hotel'de düzenlediği Konut Finansmanı ve Türkiye Konferansı'nın organizasyonu GYODER tarafından gerçekleştirilmiştir.