ROAD SHOW

GEÇMİŞ ROAD SHOW

Mart 2016

GYODER-DEİK Lüxemburg 2016

TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ LÜKSEMBURG FONLARINA TANITILDI.

GYODER ve DEİK Türkiye-Lüksemburg İş Konseyi, Avro Bölgesi’nin en büyük yatırım fonu merkezi olan Lüksemburg’da, 3 Mart 2016 tarihinde “Gayrimenkul Sektörü Fonları” toplantısını düzenledi.

GYODER - DEİK Türkiye-Lüksemburg İş Konseyi ve Lüksemburg Ticaret Odası’nın işbirliği ve Türkiye'nin Lüksemburg Büyükelçiliği’nin katkıları ile ticaret ve yatırım hacminin arttırılması hedefiyle, iki ülke iş dünyaları arasında köprü oluşturuldu.

DETAYLI BİLGİ

Kasım 2012

Road Show 2012

Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası piyasalarda tanıtımını gerçekleştirmek GYODER olarak en önemli misyonlarımızdan birini oluşturmaktadır. Bu amaçla yabancı yatırımcıların ve uluslararası fonların etkin olduğu merkezlerde düzenlemeyi hedeflediğimiz Road Show’ların birincisi 8 Kasım 2012 tarihinde T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı işbirliği ile Londra’da gerçekleştirilmiştir. Road Show’da Londra’daki yabancı yatırımcılar ve uluslararası fonların yöneticileri ile bir araya gelinmiştir.

DETAYLI BİLGİ