YAYINLAR

GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2016 4. Çeyrek Raporu

Gayrimenkul sektörüyle ilgili olan tüm kesimler için önemli bir veri kaynağı olduğuna inandığımız ve sektörün tüm alt segmentlerini üçer aylık dönemlerle irdeleyen GYODER GÖSTERGE, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 4.çeyrek 2016 raporu yayınlanmıştır.

GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2016 3. Çeyrek Raporu

GYODER Gösterge

Gayrimenkul sektörüyle ilgili olan tüm kesimler için önemli bir veri kaynağı olduğuna inandığımız ve sektörün tüm alt segmentlerini üçer aylık dönemlerle irdeleyen GYODER GÖSTERGE, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 3.çeyrek 2016 raporu yayınlanmıştır.

Raporu Türkçe Görüntüle

Basın Bülteni için Tıklayınız

GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2016 2. Çeyrek Raporu

GYODER Gösterge

Raporda sektörün büyüme hızının GSYH a yansımalarını, yıllık enflasyon oranlarını,  uluslararası pazardaki eğilimlere paralel olarak Dolar/Euro paritesini, BIST GYO hisse performanslarını, konut kredisi faiz ve kullandırma oranlarını, konut ve ofis satış oranlarını, turizm, otelcilik ve AVM lerle ilgili istatistik verileri bir arada bulabilirsiniz.

GYODER Gösterge, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2016 1. Çeyrek Raporu

GYODER Gösterge

GYODER GÖSTERGE raporunun bu sayısında temel makroekonomik göstergeler ve gayrimenkul sektörü tüm segmentlerine ait verilere yer verilmiştir.

Raporu İngilizce Görüntüle

GYODER Gösterge "Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu ve Yıl Değerlendirmesi"

GYODER Gösterge

Temel makroekonomik göstergeler ve gayrimenkul sektörü tüm segmentlerine ait verileri içeren GYODER GÖSTERGE raporunun bu sayısında sektörün tüm alt başlıkları ile ilgili 2015 yılı değerlendirmesine ve 2016 yılı öngörülerine de yer verilmiştir.

Raporu Görüntüle

GYODER Gösterge 2015 Yılı Türkiye Gayrimenkul Sektörü 3. Çeyrek Raporu

GYODER Gösterge

Temel makroekonomik göstergelerden sektör içi üretim rakamlarına kadar çok çeşitli bilgi ve istatistikleri içeren raporda, sektörün büyüme hızının GSYH’a yansımalarını, yıllık enflasyon oranlarını,  uluslararası pazardaki eğilimlere paralel olarak Dolar/Euro paritesini, BIST GYO hisse performanslarını, konut kredisi faiz ve kullandırma oranlarını, konut ve ofis satış verilerini, turizm-otelcilik ve AVM'lerle ilgili istatistiki dataları bir arada bulabilirsiniz.

Raporu Türkçe Görüntüle

Raporu İngilizce Görüntüle

GYODER Gösterge 2015 Yılı Türkiye Gayrimenkul Sektörü 1. ve 2. Çeyrek Raporu

GYODER Gösterge

Raporda sektörün büyüme hızının GSYH’a yansımalarını, yıllık enflasyon oranlarını,  uluslararası pazardaki eğilimlere paralel olarak Dolar/Euro paritesini, BIST GYO hisse performanslarını, konut kredisi faiz ve kullandırma oranlarını, konut ve ofis satış oranlarını, turizm, otelcilik ve AVM'lerle ilgili istatistik verileri bir arada bulabilirsiniz.

Raporu Görüntüle