YAYINLAR

Turkish Real Estate Sector in Numbers: Strong Economy, Investable Turkey

Turkish Real Estate Sector in Numbers: Strong Economy, Investable Turkey  Sektörel Raporu

Türkiye'nin ekonomisinin ve gayrimenkul sektörünün gücünün verilerle desteklenerek aktarıldığı raporda ayrıca yapılan mega projelerin sektöre ve ekonomiye katkısı ve Türkiye'den gayrimenkul edinmenin hukuki yolları yer almaktadır.

Bireysel Yabancı Yatırımcı Kitapçığı

Bireysel Yabancı Yatırımcı Sektörel Raporu Kitapçığı

Bireysel yabancı yatırımcıya gayrimenkul alırken yol gösteren tüm sorulara cevap veren önemli bir kaynak hazırlamaktadır. Türkiye’de gayrimenkul edinmenin tüm prosedürlerini en ince ayrıntısına kadar içeren kitapçık; en doğru gayrimenkul yatırımını yapma, onu değerlendirme ve değerinde satmaya kadar ki tüm süreçlerle ilgili dikkat edilmesi gereken temel konuları kapsayan bir başvuru kaynağı olma amacındadır.
Rehberin revize edilmiş 3. Baskısı Eylül 2015 tarihinde yayımlanmıştır.

Kitapçığı Görüntüle

Restructuring of Istanbul: Reconnection, Regeneration, Resettlement

Restructuring of Istanbul: Reconnection, Regeneration, Resettlement Sektörel Raporu

Türk ekonomisinin kalbi konumundaki İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin potansiyeli ve fırsatlarına değinen Raporda; finans, turizm ve kültür merkezi olan İstanbul’un bilgi ve inovasyon konusundaki örnek teşkil eden alt yapısı ve lokasyon açısından avantajları yer almaktadır.

Raporun revize edilmiş 2. Baskısı Eylül 2015 tarihinde yayımlanmıştır.

99 Soruda İş Sağlığı ve Güvenliği Rehberi

99 Soruda İş Sağlığı ve Güvenliği Rehberi Sektörel Raporu

Uzmanlarımız tarafından yapılan çalışma sonucunda, “99 Soruda İş Sağlığı ve Güvenliği” başlığı altında toplanmış bu kitapta sık rastlanan kazalara ve sağlık bozukluklarına yol açan nedenler açıklanmakta, yönetici konumunda olan arkadaşlarımıza yasal yükümlülüklerimiz hatırlatılmakta ve uygulamada en çok karşılaşılan soruların cevapları verilmektedir.

Yeşil Değerleme Raporu

Yeşil Değerleme Raporu Sektörel Raporu

"Yeşil Bina Sistemlerinin Gayrimenkul Değerine Etkisi" isimli raporumuz GYODER Araştırma ve Rapor Üretimi Komitesi tarafından değerleme uzmanları için yeşil binaların değerlemesi konusunda bir bakış açısı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Raporu Görüntüle

Dynamics of Turkish Real Estate Sector

Dynamics of Turkish Real Estate Sector Sektörel Raporu

GYODER tarafından hazırlanan, 11-14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nda dağıtılan Dynamics of Turkish Real Estate Sector kitapçığını görüntülemek için aşağıdaki linke tıklayınız

50 Soruda Tüketicinin Konut Alım Rehberi

50 Soruda Tüketicinin Konut Alım Rehberi Sektörel Raporu

50 Soruda Tüketicinin Konut Alım Rehberi kitapçığı, ‘en doğru gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, gayrimenkul alırken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir, yerine getirilmesi gereken yasal yükümlülükler’ gibi Türk yatırımcısının A’dan Z’ye ihtiyaç duyacağı ve işlerini kolaylaştıracak pek çok önemli konuya yanıt olabilecek 50 soru-cevap üzerinden hazırlanmıştır.

50 Soruda Yeni İmar Mevzuatı Rehberi

50 Soruda Yeni İmar Mevzuatı Rehberi Sektörel Raporu

50 Soruda Yeni İmar Mevzuatı Rehberi’nde 8 Eylül 2013 tarihinde yapılan değişikliklerle son haline getirilen “Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği” kapsamında imar plan süreçlerinde izlenmesi gereken yollar, kat mülkiyeti, emsal ve emsale dahil olmayan alanlar, yeşil binalar için getirilen teşvikler ve arazilerin kamulaştırılması gibi pek çok önemli konu en sade anlatımıyla 50 soru-cevap üzerinden değerlendirilmiştir. Rehberin revize edilmiş 2. Baskısı Eylül 2014 tarihinde yayımlanmıştır.

Vision 2023 The Next Decade of Real Estate in Turkey

Vision 2023 The Next Decade of Real Estate in Turkey Sektörel Raporu

GYODER tarafından hazırlanan, 12-15 Mart 2013 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nda dağıtılan Vision 2023 The Next Decade of Real Estate in Turkey kitapçığını görüntülemek için aşağıdaki linke tıklayınızRaporu Görüntüle.