YAYINLAR

Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2013

Sektöre ilişkin bilgilerin genişlemesi amacıyla hazırlanan "Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2013" raporunda değişik başlıklarla oluşturulmuş sayısal göstergeler ve eğilimlere yönelik değerlendirmeler yapılmaktadır.

Raporu Görüntüle

Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2012

"Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2012" raporunda konut yapımı, stoku ve satış verileri, yabancıların Türkiye'deki AVM pazar payı, İstanbul'da ofis stoku ve kiraları, İstanbul gayrimenkul piyasasının uluslararası konumu, yabancıların gayrimenkul alımları ve yatırımları, gayrimenkul sektörünün finansman ve kredi göstergeleri, gayrimenkul yatırım ortaklıklarının portföy gelişimi, inşaat sektöründeki küçülmenin detayları, yabancıların Türkiye'de mali riskleri gibi birçok konu 14 başlık altında, 88 temel göstergeyle sunulmuştur. Her bir başlık altında çok sayıda sayısal gösterge sunulmakta ve eğilimlere ilişkin değerlendirmeler yapılmaktadır.
236,00 TL KDV dahil bedelle satışa sunulan raporu temin etmek için sipariş formunu doldurup, 0 212 282 53 93'e fakslamanızı rica ederiz. Ödemelerde banka havalesi geçerlidir.

İçindekiler              Sipariş Formu

Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2011

"Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2011" raporunda konut yapımı, stoku ve satış verileri, yabancıların Türkiye'deki AVM pazar payı, Istanbul'da ofis stoku ve kiraları, Istanbul gayrimenkul piyasasının uluslararası konumu, yabancıların gayrimenkul alımları ve yatırımları, gayrimenkul sektörünün finansman ve kredi göstergeleri, gayrimenkul yatırım ortaklıklarının portföy gelişimi, inşaat sektöründeki küçülmenin detayları, yabancıların Türkiye'de mali riskleri gibi birçok konu 14 başlık altında sunulmuş ayrıca eğilimlerle ilgili değerlendirmeler de yapılmıştır. 236,00 TL KDV dahil bedelle satışa sunulan bu rapordan temin etmek için sipariş formunu doldurup, 0 212 282 53 93'e fakslamanızı rica ederiz. Ödemelerde banka havalesi geçerlidir.

İçindekilerŞikayet Formu

TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ TEMEL GÖSTERGELERİ 2010

“Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2010” raporunda konut yapımı, stoku ve satış verileri, yabancıların Türkiye’deki AVM pazar payı, İstanbul’da ofis stoku ve kiraları, İstanbul gayrimenkul piyasasının uluslararası konumu, yabancıların gayrimenkul alımları ve yatırımları, gayrimenkul sektörünün finansman ve kredi göstergeleri, gayrimenkul yatırım ortaklıklarının portföy gelişimi, inşaat sektöründeki küçülmenin detayları, yabancıların Türkiye’de mali riskleri gibi birçok konu 14 başlık altında, 87 temel göstergeyle sunulmuş ayrıca eğilimlerle ilgili değerlendirmeler de yapılmıştır. 236 TL KDV dahil bedelle satışa sunulan rapordan temin etmek için sipariş formunu doldurup, 0 212 282 53 93'e fakslamanızı rica ederiz. Ödemelerde banka havalesi geçerlidir.

TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ TEMEL GÖSTERGELERİ 2009

2009 yılına dair tüm verilerin 87 başlık altında sunulduğu raporda konut yapımı, stoku ve satış verileri, İstanbul gayrimenkul piyasasının uluslararası konumu, illere göre konut kredileri, inşaat sektöründe küçülmenin detayları gibi birçok başlık yer alıyor. 236 TL KDV dahil bedelle satışa sunulan rapordan temin etmek için sipariş formunu doldurup, 0 212 282 53 93'e fakslamanızı rica ederiz. Ödemelerde banka havalesi geçerlidir.

TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ TEMEL GÖSTERGELERİ 2008