YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMLARI

Bahçeşehir Üniversitesi İşbirliğiyle “MBA in Real Estate” Yüksek Lisans Programı

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate"  2017 güz dönemi kayıtları başladı.

"MBA in Real Estate" programına katılım sağlayanlar, mezun olduklarında Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sahip oluyor.

Sadece GYODER üyelerine tanınan %50 indirim ayrıcalığıyla faydalanabileceğiniz MBA in Real Estate programına kayıt olma fırsatını kaçırmayın!

Son başvuru tarihi - 27 Ocak 2017

Program Ücreti ve Ödeme Koşulları

Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2017 MBA (İşletme - Türkçe) program ücreti bir kişi için 35.900- TL'dir. GYODER ile yapılan anlaşma gereğince GYODER Kurumsal MBA in Real Estate Programı ücreti, katılımcının program ücretinin tamamını nakit olarak bir defada ödemesi durumunda GYODER üyesi katılımcı başına 16.050 TL olarak belirlenmiştir. Taksitli ödeme seçeneğinde, 17.950 TL.’ye 18 taksit uygulanır.

BAU’nun Denizbank ile yaptığı anlaşma ile katılımcılar Denizbank’ın her şubesinden “özel faiz oranı ile” kredi için başvuru yapabilir.

Söz konusu program ücreti MBA (İşletme - Türkçe / Tezsiz) program müfredatı uyarınca 10 ders ve bitirme projesini kapsamaktadır. Proje dersi dahil dersten kalma ya da dersten çekilme hallerinde ders tekrarı yapılması durumunda öğrencilerin ders tekrar ücreti ödemeleri gerekmektedir.

Katılım Koşulları için tıklayınız.

Eğitmenler ve Öğrenciler “MBA in Real Estate” programı hakkında ne diyor ?

• Ersun Bayraktaroğlu / PwC, Şirket Ortağı (Eğitmen)

"İş hayatında her konunun uzmanı olamayız, ama kariyerinizin hangi aşamada olursanız olun temel bilgilere ihtiyacınız var: En azından işi/konuyu doğru "uzmana" yönlendirmek, doğru soruları sorabilmek için... Bahçeşehir Üniversitesi’nin GYODER'le ortak yürüttüğü “MBA in RE” programı bence kariyerini gayrimenkul alanında geliştirmek isteyen tüm yönetici ve yönetici adayları için ciddi bir altyapı oluşturuyor. İyi bir MBA'yi, sektörü bilen uzmanların konu anlatımları ile hukuktan, finansmana; vergiden proje yönetimine "özellikli", "yaşanmış", "gerçek" ve "sahadan" güncel örnekleri ve konuları ile tartışarak öğrenmek katılımcıları "hukukçu", "vergici", "finansçı"... yapmasa da, konuları anlayıp doğru yere yönlendirecek, çözüm için doğru soruları sorabilecek bir seviyeye getirme amacını taşıyor. İyi bir yönetici için yararlı bir donanım değil mi, sizce de?"

Firuz Soyuer / DTZ Pamir & Soyuer, Şirket Ortağı (Eğitmen)

“Gayrimenkul, gelişmiş piyasalarda disiplinlerarası olarak finans ve geliştirme sektörünün tam ortasında yer almakla birlikte, Türkiye’de daha çok bir inşaat ürünü gibi algılanıyor. Bundan dolayı, üretim sürecinden sonraki aşamalardaki katma değer ve kentsel alanlar üzerindeki etkiler ise maalesef ikinci planda kalıyor. Bu nedenle gayrimenkul profesyonellerinin akademik donanımlarının sektörün gelişmiş piyasalara uygunluğu açısından güçlendirilmesinde BAU/GYODER Real Estate MBA’in kritik bir görev üstleneceği düşüncesindeyim.”

• Neşecan ÇEKİCİ / EPOS Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. - Şirket Ortağı (Eğitmen)

“Disiplinler arası kimliği ile gayrimenkul sektörü, birçok perspektiften eğitim ihtiyacı olan bir sektör. Bu sebeple hem yönetim nosyonlarını hem de gayrimenkul uzmanlığını birlikte sunması açısından BAU/GYODER Real Estate MBA programı katılımcılara çok önemli artılar ve fırsatlar sunacak. BAU’nin kategorik MBA konusunda uzmanlığına , sektör profesyonellerinin deneyim aktarımları da katılınca harika bir bütün ortaya çıktı. Programın artan başarılarla sürdürülebilirliği konusunda inancım sonsuz…Hazırlayan , destek veren ve eğitime inanarak büyük bir motivasyonla devam eden tüm paydaşlara teşekkürler.”

Av. Pınar Ersin KOLLU / İş GYO Hukuk Müşaviri - İK & Eğitim Grup Başkanı, L.LM (Eğitmen)

“Bu program ile gayrimenkul sektöründe kariyer yapmak isteyen herkes, sahip olması beklenen bilgi ve tecrübeye ulaşma imkanı bulacak ve titizlikle hazırlanmış bu akademik program sayesinde, gayrimenkul yatırımının her boyutuna hakim olmak fırsatını yakalayacaktır”

• fatma.jpg

Fatma Çelenk / SOYAK HOLDİNG, Kurumsal İletişim Koordinatörü (Eğitmen)

"Bilgiye erişimin kolaylaştığı günümüzde, tecrübeden faydalanma imkanı sunan bu programda özellikle iş hayatındaki değişen dinamikleri, yerelden globale kadar işin sürekliliğini sağlayabilmenin ipuçlarını görmek mümkün. Bugün artık tüketiciler şirketlerin değer zincirinde gerçekleşen her durumdan markaları sorumlu tutuyor. Sorumlu şirketler, ortak değer yaratma yolculuğunda dünyanın yeni normaline adapte olarak, süreci tüm yönleriyle ele alabilen yeni iş modellerine ve stratejilerine ihtiyaç duyuyor. Sürdürülebilirlik için bu dönüşümün hangi alanlarda ve nasıl gerçekleşebileceğine dair yöntemleri bulma yönünde RE-MBA programının katılımcılara fayda sağlayacağına inanıyorum."

kursat.jpg

Kürsat Serkan Hakan / Türk Eğitim Vakfı – Genel Müdür Yardımcısı ( 2016 Mezun )

"Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yoğun temposuna rağmen, bir eğitim programından öte deneyim ve pratiklerin aktarıldığı bir atölye ortamı gibi güncel içeriği ile konusunda uzman eğitmenler ve sektörde önemli konumlarda olan öğrenciler arasında etkileşimli ve klasik anlayışının ötesine geçen bir eğitim anlayışının gözetilmesi nedeniyle her dersin ilgiyle takip edilebiliyor olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Programın ilk yılından, bu denli başarılı bir eğitim dönemi geçirilmesinde emeği ve katkısı olan herkesi içten şekilde tebrik ediyor, gayrimenkul sektörüne gönül veren her bireye tavsiye edeceğim bu programın ilerleyen dönemlerinde aynı anlayışın devam ettirilmesini diliyorum."

• Haluk Babur Özyurt / Akbank A.Ş., Şube Müdürü (MBA Öğrencisi)

“Programa; hem kişisel ilgi alanım olduğundan, hem de mesleki açıdan yakın konular içerdiğinden çok keyif ve alarak mutlulukla devam ediyorum. Haftanın 3 günü, 6 ders yoğun bir program olmasına rağmen beni gerek içerik gerekse ders hocalarının başarılı seçimi çok dinç ve enerjik tutuyor. Geçen dönem aldığım pazarlama yönetimi, stratejik yönetim ve bu seneki gayrimenkul yönetimi ile vergi dersleri bende yeni pencereler açılmasını sağladı. GYODER üyeliği ile eriştiğim bu imkanı bana sundukları için BAU ve GYODER’e çok teşekkür ederim.”

Ayşe Evcin / Makro Gayrimenkul Değerleme, Genel Müdür (MBA Öğrencisi)

“Her çıktığım ders saati sonrası bu programa katılarak ne kadar iyi bir şey yaptığımı düşünüyorum. Özellikle seçmeli dersler iş hayatımda kullandığım bilgileri pekiştiriyor ve eksiklerimi tamamlama fırsatı sağlıyor. Bunun yanısıra programın diğer dersleri de yönetimsel anlamda vizyonumu geliştiren ve farklılaştıran bir fonksiyona sahip. Sektörle ilgisi olan yönetici, yönetici adayları ve işin mutfağında olan herkese tavsiye ederim.”

• Eren Eroğlu / HİMERPA, Genel Müdür Yardımcısı (MBA Öğrencisi)

“GYODER’in öncülük ettiği MBA in Real Estate programı; gayrimenkul ve inşaat sektörü içerisinde yer alan, MBA yapmayı düşünüp de sürekli zaman bulamadığı için erteleyenler adına büyük bir fırsat.”

Mustafa Patat / JLL Turkey, Advisory Services, Junior Analyst (MBA Öğrencisi)

“MBA in Real Estate” programında Gayrimenkul ve İşletme alanlarının çok iyi harmanlanması ile oluşturulan içeriğinin fazlasıyla nitelikli ve başarılı olduğunun; her gittiğim ders sonrasında bir kez daha farkına varıyorum. Bir yandan “Gayrimenkul” sektöründe bilgi birikimimi ve yetkinliğimi arttırırken, diğer yandan da “Yönetim” anlamında gerçekten günümüzün taze bilgileri ve geleceğe yönelik bakış açısı kazanmakta çok etkili bir eğitim alıyorum. Ayrıca sınıfın sektöre özel olması sektörün her alanındaki oyuncularının, oyuna nasıl katkıda bulunduğunu anlamak açısından çok verimli.

• Deniz Arslan / Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Dan.A.Ş., Yönetici Ortak (MBA Öğrencisi)

“Program, MBA ile gayrimenkulü birleştirmiş olması ve bu yönüyle ülkemizde başkaca örneği olmaması, özellikle gayrimenkul kısmında sektörün bilgi ve deneyimini aktaracak donanımda, hem konusunu ve hem de piyasayı bilen çok değerli isimlerin ders veriyor olması, program katılımcılarının da bu yönüyle nitelikli bir grup oluşturması sebebiyle klasik bir MBA programından çok öte ve uygulamada çok işe yarar şekilde dizayn edilmiş. İlk öğrencilerinden olmakla gurur duyduğum ve kendimi şanslı hissettiğim bir programdır.”

Nurhayat Atar / İstanbul Sahiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş., Ticari İşler Gelirler Uzmanı (MBA Öğrencisi)

“İş ve akademik hayatımızı kesiştirerek kurgulamamıza yardımcı olan bu programın oluşmasında emeği geçen herkese teşekkürler. İnanıyorum ki, program kısa zamanda daha da geliştirilecek, bu alanda kendine katkı sağlamak isteyen çok daha fazla kişiye dokunacaktır. Profesyonel isimlerin verdiği derslerle birlikte grubumuzdaki deneyim paylaşımı da, iş saatleri sonrası bu derslere katılmak için motive edici sebeplerden oldu. Yüksek lisans programları arasında gayrimenkul sektörüne özel olmasıyla farklılık yaratan; dersler, sınavlar ve yapılan çalışmaların verimliliğine ek olarak trendleri güncel konular üzerinden takip etmemize olanak sağlayan heyecan verici bir program.”

• Yasemin Oruğ / DD Mortgage, Şube Müdürü (MBA Öğrensici)

MBA in Real Estate programı, hem gayrimenkul sektörü hem de günümüz yönetim anlayışı ile ilgili bilgi ve tecrübelerin kazanılması için özenle hazırlanmış akademik bir program. Aynı zamanda gayrimenkul sektöründe farklı alanlarda görev alan katılımcılar ile birlikte eğitim alma fırsatı, karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımı sağlayabilmemiz için önemli bir avantaj sağlıyor. GYODER’in öncülüğünde geliştirilen bu programa ilk katılımcılardan olmaktan mutluluk duyuyor, yeni adaylara programa katılmalarını tavsiye ediyorum.