ÜYE OL
Ne Aramıştınız?

EĞİTİM PROGRAMLARI

Eğitime Neden Katılmalısınız?

390 290 (GYODER ÜYELERİNE) Fiyatlara KDV Dahildir.
Tarih Süre : 10 Nisan, Çarşamba / 15:00-18:30
Yer : Sinpaş GYO Genel Müdürlük Binası, Konferans Salonu
Eğitmen : Alper Işık

Göç Uzmanı

Eğitmen Hakkında Gönül KÖKLÜ ÖZTÜRK

Hazine ve Maliye Uzmanı

Eğitmen Hakkında Hüseyin ÜSTÜN

Tapu Uzmanı

Eğitmen Hakkında

KAYIT FORMU

DETAYLI BİLGİ

Eğitime Neden Katılmalısınız?
10 NİSAN 2019

Son dönemde özellikle yabancı bireysel yatırımcıların en az 250.000 ABD Doları değerinde bir mülk edinerek Türk vatandaşlığı almasının mümkün hale getirilmesi ile yabancıya konut satışı her geçen gün artarak devam ediyor.

Türkiye’de gayrimenkul sahibi olmak isteyen yabancı uyruklu kişilerin ülkemize ilgisi arttıkça, gayrimenkul geliştiriciler, emlak danışmanları ve hukuk büroları da gayrimenkul alım sürecindeki prosedürler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak durumunda kalıyorlar. Her gün karşılaşılan yüzlerce farklı vaka ile bu süreç son zamanların en çok merak edilen ve bilgiye muhtaç olduğu bir  konu. Ama aslında yabancılara konut satışı prosedürü, konuyla ilgili bilgilere hakim olunduğunda, sanıldığı kadar zor değil…

GYODER Akademi’nin İç İşleri Bakanlığı Yabancı Yatırımcılar Vatandaşlık Müracaat Ortak Ofisi’nin destekleriyle sektörü bu konuda bilgilendirmek adına düzenleyeceği bu eğitim ile yabancıya gayrimenkul satışı ve vatandaşlık alma süreci tüm yönleriyle ele alınacak ve pratik hayatta karşılaştığınız sorular en yetkili kişiler tarafından yanıtlanacaktır.

İlgili eğitim İç İşleri Bakanlığı Yabancı Yatırımcılar Vatandaşlık Müracaat Ortak Ofisi Göç İdaresi Genel Müdürlüğü kadrosundan Göç Uzmanı Alper Işık, Hazine ve Maliye Uzmanı Gönül Köklü Öztürk ve Tapu Uzmanı Hüseyin Üstüntarafından verilecektir.

Eğitimin İçeriği ve Konu Başlıkları Nelerdir?

• Türk Vatandaşlığını Kazanma İş ve İşlemleri
    • Kamu İdareleri Uygunluk Belgesi Düzenleme İşleyiş Süreçleri
    • İkamet İzni ve Vatandaşlık Başvuru Süreçleri
    • Yabancı Yatırımcıların İstisnai Vatandaşlık Edinme Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Alanlar
  • Tapu Alım Süreci
  • Soru – Cevap Bölümü

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul satış ve pazarlama departmanlarında çalışan sektör profesyonelleri, danışmanlık şirketleri, emlak ofisleri, hukuk bürosu çalışanları, avukatlar ve gayrimenkul sektörü ile doğrudan veya dolaylı bir şekilde etkileşim halinde bulunan ve konuya ilgi duyan tüm sektör profesyonelleri ilgili eğitime katılabilirler.*

Eğitmen hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt formu için tıklayınız.

* 8 Nisan, Pazartesi günü eğitim kaydı için son gündür. Kontenjanımız 70 kişi ile sınırlıdır.