REGISTER
What Are You Looking For?

EDUCATIONAL PROGRAMMES

350 TL 250 TL (For Members) taxInclusive
education.datetime : 25 Ekim, Çarşamba / 09:00 - 12:00
Yer : GYODER Ofisi | Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi/Swiss Otel
Eğitmen : Ersun Bayraktaroğlu

Yeminli Mali Müşavir ve PwC Vergi Bölümü Ortağı

education.aboutLecturer
25 EKIM 2017

Gayrimenkulün Vergisel Boyutu Eğitim Semineri

Krizler altında sektör olarak zaman zaman yavaşlasa da pek çok kişi tarafından hala ilk ve en güvenilir yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul sektörünün önemli oyuncuları olan kurumsal ve bireysel arsa sahipleri, geliştiriciler, inşaat şirketleri, bireysel ve kurumsal yatırımcılar piyasasını çok iyi bildikleri gayrimenkulden sağladıkları/sağlayacakları faydayı maksimize ederken, konunun vergisel yönünü de ihmal etmemeliler. Yatırımla ilgili kararlar alınırken, işlemler yürütülürken konunun ticari yönü kadar önemli olan vergisel yönü de gerekli özenle ele alınabilirse daha sonra tespit edilmesi halinde oluşabilecek yüksek risklerin önlenmesinde ya da yönetilmesinde mükelleflere çok fazla fayda sağlayacaktır. Bu eğitimde gayrimenkul yatırımı aşama aşama ele alınarak her bir aşamadaki vergisel yükler/fırsatlar değerlendirilmeye çalışılacaktır.

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkulü bir yatırım aracı gören gerçek ya da tüzel kişiler, gayrimenkul şirketlerinin yöneticileri, gayrimenkul finansmanı ile uğraşanlar, gayrimenkul projelerine fizibilite hazırlayanlar, aktiflerinde gayrimenkul bulunan kurumların mali işler yöneticileri bu seminere katılabilirler.

Eğitmen hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt formu için tıklayınız.

Kayıt formunu doldurarak egitim@gyoder.org.tr adresine gönderiniz.