Educational Programmes

Proje Finansmanına Ve Konut Kredilerine Mikro Bakış

About Programme

Konut, ülkemizde her dönem çok konuşulmuş ve her krizden en güvenli yatırım aracı olarak çıkmayı başarmıştır. Bunda ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olarak konut sektörünün desteklenmesinin yanı sıra, bireylerin kredilendirmesi konusunda büyük paya sahip bankaların da katkısı yadsınamaz düzeydedir.

Bankalar için konut kredisi neden önemlidir?
Bankalar konut kredi faizlerini hangi dinamiklere göre belirler?
Proje kredilerinin banka ve tüketiciler açısından farkı nedir?

Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası bu eğitimde bir bankacı gözüyle değerlendirilmeye çalışılacaktır.

Eğitimin İçeriği Nedir?

Konut Finansmanı

1.Fiyatlama

2.Kredilendirme

• Yasal Düzenlemeler
  • Kredilendirme Süreçleri
  • Teminat

3.Proje Kredileri

• Yasal Düzenleme
  • Firma Değerlendirmesi
  • Proje Değerlendirmesi

4.Satış

• Fiyatlama
  • Çapraz Satış
  • Kaynaklar

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul şirketlerinin yöneticileri, proje satış ofisi çalışanları ve yöneticileri, emlak ofisleri çalışan ve yöneticileri, konut piyasasına ilgi duyan tüm profesyoneller bu eğitime katılabilirler.

Eğitmen Hakkında

Çağlar Çiçek, Türk Ekonomi Bankası (TEB) , Tüketici Finansmanı Müdürü

2002 yılında Marmara Üniversitesi’nde lisans öğrenimini tamamlamıştır. Yüksek lisansını aynı üniversitenin Bankacılık - Sigortacılık Enstitüsü, Bankacılık Bölümü’nde yaparak 2008 yılında mezun olmuştur. 2004 yılında Türk Ekonomi Bankası Bireysel Krediler Tahsis Bölümü’nde Uzman Yardımcısı olarak başladığı iş hayatını 2011 yılında Bireysel Bankacılık Satış Bölümü Konut Finansmanı Yöneticisi olarak devam ettirmiştir. 2015 yılından bu yana Türk Ekonomi Bankası Tüketici Finansmanı Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Instructors

Çağlar Çiçek