ÜYE OL

EĞİTİM PROGRAMLARI

Programatik Reklamcılık Eğitim Semineri

Süresi : 09:30 - 12:30
Yer : Swissotel Bosphorus, Özyeğin Üniversitesi MBA Kampüsü, Alp Alkaş Perakende Eğitim Merkezi
Eğitmenler :
Önemli Not: Önümüzdeki dönem program tekrarı için ÖN KAYIT
ÖN KAYIT FORMU
Programatik Reklamcılık Eğitim Semineri
20 ARALIK 2017

GYODER Akademi’nin bu ay sektör profesyonelleri ile buluşturmayı planladığı “PROGRAMATİK REKLAMCILIK”, aslında dünyada ve ülkemizde hızla büyümekte olan ve basit manada “otomatize hale gelmiş reklam alışverişi” anlamına gelen bir REKLAM OTOMASYONU’dur.

Son yıllarda özellikle gayrimenkul alanındaki reklamlarda da yoğun olarak kullanılmaya başlanan Programatik Reklamcılık üzerine kurguladığımız bu eğitimimizde “gerçek ekranlar üzerinden bir workshop” da olacağından sadece teorik değil, pratik bilgi de katılımcılara aktarılacaktır.

Eğitimimizde özellikle programatik reklamcılık terimleri ve yeni reklamcılık teknolojileri (DSP, SSP, Ad Exchange, DMP, data marketplace, brand safety, ad fraud, viewability vs.) anlatılacak, programatik ekosistem ve veriye dayalı reklamcılık hakkında çok detaylı bilgiler verilecektir.

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Eğitime yeni reklamcılık teknikleri ve teknolojileriyle ilgilenen orta/üst düzey pazarlama yöneticilerinin katılması faydalı olacaktır. Özellikle yeni reklamcılık dünyasının kurallarını, karışık terimlerin gerçek ve basit anlamlarını öğrenmek isteyen tüm pazarlamacıların eğitime katılması faydalı olacaktır.

Kayıt formu için tıklayınız.

Kayıt formunu doldurarak [email protected] adresine gönderiniz.