GYODER Çözüm Platformu

“Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller”

GYODER Çözüm Platformu “Geleneksel Gayrimenkulun Varisi: Alternatif Modeller” başlığı ile 31 Mayıs Salı günü Fişekhane Ana Sahne’de Alkaş iş birliğiyle gerçekleşti.

"DEĞER"İNİ KİM BİLİR?

GYODER Çözüm Platformu 23 Eylül, Perşembe günü "Değer"ini Kim Bilir? başlığıyla Dijital Network Alkaş'ta düzenlendi.

Şimdi Her Yer Ofis

Gayrimenkul sektöründe yaşanan son gelişmeleri değerlendirmek ve yaşanan sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirilen ‘GYODER Çözüm Platformu’ toplantısı, Digital Network Alkaş’ta üçüncü kez online platformda yapıldı. CBRE Türkiye’nin ana sponsorluğu, Endeksa’nın değerleme teknolojileri sponsorluğu, Apsiyon’un proptech sponsorluğu, Garanti BBVA’nın çözüm ortağı sponsorluğu, Nurus’un geleceğin mekan sponsoru ve Kurumsal Ev’in oturum sponsorluğu ile 30 Mart Salı günü ‘Şimdi Her Yer Ofis’ başlığı altında düzenlenen toplantıya gayrimenkul sektörü temsilcilerinin ilgisi yüksek oldu. Moderatörlüğünü GYODER Yönetim Kurulu Üyesi, PwC Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu’nun yaptığı ‘Çözüm Platformu’ toplantısının konuşmacıları, ofis alanlarında pandeminin de etkisiyle hızlanan değişimi konuştu.

GYODER ÇÖZÜM PLATFORMU DİJİTALDE!

GYODER’in, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunların çözüm önerilerini tartışmak amacıyla hayata geçirdiği ‘GYODER Çözüm Platformu toplantılarının 5.si dijitalde!

GYODER Çözüm Platformu: ‘Pandemi Sonrasında Nasıl Bir Dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri’ başlığıyla sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulduğu webinar, 07 Ocak 2021, Perşembe günü Dijital Network Alkaş işbirliği ile online olarak düzenlendi.

Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri

GYODER ÇÖZÜM PLATFORMU ARTIK DİJİTALDE!

GYODER’in, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunların çözüm önerilerini tartışmak amacıyla hayata geçirdiği ‘GYODER Çözüm Platformu toplantıları artık dijitalde!

GYODER Çözüm Platformu: ‘Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri’ başlığıyla 22 Ekim, Perşembe günü Dijital Network Alkaş işbirliği ile online olarak düzenlendi.

GYODER ÇÖZÜM PLATFORMU: Turizmde Dönüşüm Arayışları

GYODER’in, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunların çözüm önerilerini tartışmak amacıyla hayata geçirdiği ‘GYODER Çözüm Platformu toplantıları 2020 yılında CBRE Türkiye sponsorluğunda düzenlenmeye devam ediyor!

GYODER Çözüm Platformu: ‘Turizmde Dönüşüm Arayışları’ başlığıyla 17 Şubat 2020 tarihinde, iş dünyasının önde gelen lider ve şirketlerini bir araya getiren Assembly’nin eko-sistem partnerliğinde Assembly Ferko Signature’da düzenlendi.

Toplantıda; turizmde dönüşüm senaryoları, bu dönüşümün gayrimenkul sektörü için önemi, farklı gayrimenkul sınıflarının turizm amaçlı dönüştürülmesi, yatırımların yenilenmesi ve yeniden kullanıma uyarlanması (repurposing) konuları tartışıldı.

Yarım gün süren toplantıda panelistler çözüm odaklı görüşlerini paylaşarak, katılımcılarla birlikte interaktif biçimde çözüm önerilerini paylaştılar.

Ticari Gayrimenkulün Dönüşümünde Yeni Arayışlar

GYODER’in, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunların çözüm önerilerini tartışmak amacıyla hayata geçirdiği ‘GYODER Çözüm Platformu’nun ikinci toplantısı ‘Ticari Gayrimenkulün Dönüşümünde Yeni Arayışlar’ başlığıyla 25 Eylül 2019 tarihinde Altınbaş Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi.

Moderatörlüğünü GYODER Başkan Yardımcısı Ersun Bayraktaroğlu’nun üstlendiği toplantıda ticari gayrimenkullerde (AVM ve ofis) stok sorunu, ofis ve AVM’lerin dönüştürülmesi ve bu konudaki dünya örnekleri tartışıldı. Yarım gün süren toplantıda panelistler çözüm odaklı görüşlerini paylaşarak, katılımcılarla birlikte interaktif biçimde çözüm önerilerini konuştular.

GYODER ÇÖZÜM PLATFORMU: Finansmanda Yeni Arayışlar

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüm bulmak amacıyla 'GYODER Çözüm Platformu'nu hayata geçirdi.

Tekfen Holding evsahipliğinde düzenlenen 'GYODER Çözüm Platformu'nun ilk toplantısı 16 Nisan 2019 tarihinde, 'Finansmanda Yeni Arayışlar' başlığı altında sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.