ÜYE OL
Ne Aramıştınız?

EĞİTİM PROGRAMLARI

Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları ve Finans Modellemesi Eğitimi

350 TL 250 TL (GYODER ÜYELERİNE) Fiyatlara KDV Dahildir.
Tarih Süre : 05 Kasım, Salı / 09:30-12:30
Yer : Swissotel Bosphorus, Özyeğin Üniversitesi MBA Kampüs Binası - Alp Alkaş Perakende Eğitim Merkezi
Eğitmen : Doç. Dr. Murat YALÇINTAŞ

ÜBİTAK Girişimcilik Programı Danışma Kurulu Üyesi.

Eğitmen Hakkında Doç. Dr. Ayşe Dilara ALTIOK YILMAZ

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi

Eğitmen Hakkında Dr. Hikmet ERKAN

Kurumsal Proje Yönetimi Müdürü

Eğitmen Hakkında

KAYIT FORMU

DETAYLI BİLGİ

Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları ve Finans Modellemesi Eğitimi
05 KASIM 2019

Neden Katılmalısınız?

Bu eğitimde yatırımcılara müşteriyi nasıl kazanabileceklerini, günümüz teknolojisine ve piyasasına nasıl adapte olabileceklerini, aynı zamanda teşvik yatırımlarının tam olarak ne olduğunu ve profesyonel bir destek ile teşvik kredilerine nasıl ulaşabilecekleri, proje yönetiminin tam olarak ne olduğu, şirketlere ne gibi katkıları olacağı, banka ve finans kuruluşlarının proje yönetimine bakış açısı, zaman ve para anlamında nasıl katkısı olacağı, yatırımcıların en uygun yatırımı nasıl yapacaklarını ve oluşabilecek nakit akışı sıkıntılarını nasıl en aza indirecekleri konularında yol gösterilmesi planlanmaktadır.

Eğitimde; proje yönetimi ve finans yönetimi kültürünün multi disipliner anlamda tüm katmanları ile analiz edilerek yatırımcı, müşteri, proje ve finans yöneticileri paydaşlarının en doğru hangi modelle ve yatırım şekliyle biraraya gelmeleri gerektiğini sentezlemek, bu yolda sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmak amaçlanmıştır.

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul sektöründe ufkunu geliştirmek, günümüz şartlarına nasıl uyum sağlayacağını ve müşterinin beklentisini nasıl karşılayacağını öğrenip, finans yönetimine doğru bir şekilde yön vererek finans kaynağı yaratmak isteyen yatırımcılar, sektörde çalışan proje paydaşları (proje sponsorları, proje sahipleri, kullanıcılar, proje ekip üyeleri, proje yöneticileri, proje liderleri vb.), proje yönetimi, teşvik yatırımları ve finans modellemesi hakkında derinlemesine bilgi edinmek isteyenler, profesyonel anlamda uzmanlığını uygulamak isteyen kişiler eğitime katılabilirler.