ÜYE OL

EĞİTİM PROGRAMLARI

Sürdürülebilirlik Çağı’nda Rekabetten Çıkış Yolu

Süresi : 09:30 - 12:30
Yer : Swissotel Bosphorus, Özyeğin Üniversitesi MBA Kampüsü, Alp Alkaş Perakende Eğitim Merkezi
Eğitmenler :
  • Ant Yapı Kurumsal İletişim Satış ve Pazarlama Genel Koordinatörü

Fatma Çelenk Eğitmen Hakkında
Önemli Not: Önümüzdeki dönem program tekrarı için ÖN KAYIT
ÖN KAYIT FORMU
Sürdürülebilirlik Çağı’nda Rekabetten Çıkış Yolu
25 OCAK 2018

Globalizm ile rekabetin kuralları değişti, daha da sertleşti. Ürün ve hizmet süreçleri benzeştikçe karlılıklar azaldı. Kaynakların hızla tükendiği günümüzde hayatına devam etme çabası içinde olan şirketler; itibar riskleri bir tarafa, kaliteli çalışan kaybı ile karşı karşıya. Teknoloji bir çare gibi gözükse de istihdama etkisiyle topumsal bir sorun haline gelmeden; çıkış yolunu bulmak, hiçbir şirketin tek başına üstesinden gelemeyeceği derecede kritik düzeyde. O zaman ne yapılacak? Bu süreçten birlikte çıkış için nasıl bir işleyiş, iletişim ve düzene ihtiyaç var? Bu eğitim ile; sürdürülebilirlik kapsamında global düzeyde ele alınan konular ve iletişiminde karşılaşılan olumlu, olumsuz süreçler hakkında bilgi sahibi olacak ve işinizi yeniden tarifleme konusunda bilgilerinizi tazeleme fırsatı yakalayacaksınız.

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Stratejik planlama, İş geliştirme, Sürdürülebilirlik, İletişim, Pazarlama ve İK departmanlarında çalışan yöneticiler ve danışmanlar ayrıca değişim ve dönüşüme ilgisi olan tüm profesyoneller bu eğitime katılabilirler.

Kayıt formu için tıklayınız.

Kayıt formunu doldurarak [email protected] adresine gönderiniz.